Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Με ομόφωνη απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο Αγ. Νικολάου αποφάσισε να συμμετάσχει στην προσφυγή στο ΣτΕ για τα fastrack Βιομηχανικών ΑΠΕ


Με ομόφωνη απόφαση του στη χθεσινή συνεδρίαση (27/6/12) το Δημοτικό Συμβούλιο Αγ. Νικολάου αποφάσισε ο Δήμος να συνυπογράψει και να συμμετάσχει στην προσφυγή στο ΣτΕ για το θέμα της πρόσφατης υπουργικής απόφασης για τις επνεδύσεις fastrack Βιομηχανικών ΑΠΕ, που αφορούν άμεσα στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών σε διάφορες περιοχές του Δήμου. Ακόμη ο Δήμος Αγ. Νικολάου αποφάσισε ακόμα μια φορά να εκφράσει την αντίρρηση του με τον τρόπο που προχωρούν οι διαδικασίες εγκατάστασης Βιομηχανικών ΑΠΕ (περίπτωση υβριδικού) χωρίς χωροταξικό σχεδιασμό και χωρίς συναίνεση από τις τοπικές κοινωνίες.
Τη σχετική εισήγηση έκανε ο Δήμαρχος Αγ. Νικολάου Δ. Κουνενάκης, μετά την τοποθέτηση εκπροσώπου του Παγκρήτιου ΔΙκτύου κατά των ΒΑΠΕ και τοπικών συλλόγων και φορέων, ενώ στο ίδιο κλίμα (με μικρές διαφοροποιήσεις) τοποθετήθηκαν οι περισσότεροι δημ. σύμβουλοι και οι επικεφαλής των παρατάξεων (Π. Καρατσής, Β. Χατζηδάκης), και τελικά υπήρξε ομόφωνη απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου